Uitgelicht
Website voor jongeren Hoezitdat.info is vernieuwd

Website voor jongeren Hoezitdat.info is vernieuwd

Website voor jongeren Hoezitdat.info is vernieuwd

De website voor jongeren Hoezitdat.info is vernieuwd. Het is nu vooral een forumwebsite. Jongeren kunnen op een veilige manier met elkaar in gesprek over onderwerpen waar ze vragen over hebben of waar ze zich zorgen over maken. Ze krijgen tips en lezen ervaringen van anderen. Ook kunnen ze anderen helpen met hun eigen mening en ervaringen.

 

De gesprekken op het forum Hoezitdat.info gaan bijvoorbeeld over onderwerpen als vrienden en relaties, ergens mee zitten, school, werken en geld, gezondheid en gewoon anders. Tussen de gesprekken door krijgen jongeren links naar betrouwbare websites te zien waar ze meer informatie kunnen vinden. Ook vinden zij op hoezitdat.info hulp en cursussen in de buurt en kunnen ze hun vraag stellen aan een professional via de chat.

Jongeren kunnen het forum volgen via Instagram.com/hoezitdat.info.

Spelregels van het forum

Het forum heeft duidelijke spelregels. Beheerders van het forum controleren een bericht voordat ze het online zetten. Schelden, ruzie maken, discrimineren mag niet. Verder kunnen de jongeren kunnen geen persoonlijke gegevens delen.

Informatie op JouwGGD.nl

Voor betrouwbare informatie wijzen we jongeren door naar JouwGGD.nl. Daar kunnen ze meer lezen over onder andere de volgende onderwerpen:


Nieuwsdatum: maandag 29 april 2024

Nieuws