Nieuws
Vaders, wat vinden jullie?

Vaders, wat vinden jullie?

Sta jij normaal gesproken langs de lijn om je kind aan te moedigen? Bij de voetbal, korfbal of een andere sport? Dan zal het vast even wennen zijn dat dat nu niet kan vanwege de huidige coronamaatregelen. Het Landelijk Ouderpanel peilt de mening van ouders over opvoeden en onderwijs en speelt deze door naar organisaties, media en de politiek. Zorg dat ook jouw stem wordt gehoord en doe mee!

Laat weten wat jij vindt van de huidige coronamaatregelen die gelden langs de lijn. De bal ligt nu bij jou! (Maar moeders kunnen natuurlijk ook meedoen. Zij zijn net zo betrokken bij de sport van hun kind.) 

Informatie voor ouders over het Landelijk Ouderpanel

Op deze website vind je betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien. Deze informatie heeft het keurmerk van Opvoedinformatie Nederland. Opvoedinformatie Nederland wil de informatie blijven verbeteren. Dat is één van de redenen waarom ze samen met Ouders & Onderwijs het Landelijk Ouderpanel zijn gestart.

Beide organisaties willen graag weten welke vragen jij hebt over opvoeden en onderwijs, welke informatie je nodig hebt en wat jouw ervaringen zijn. Op die manier kunnen ze de informatie over opvoeden en onderwijs verbeteren. Ook kunnen ze de mening van ouders over het onderwijs en de beschikbare (opvoed)informatie in kaart brengen. Dat nemen ze mee in hun gesprekken met professionals, overheid en politiek.

Aanmelden

Kortom: vanaf jouw bank heb je iets te zeggen over wat er in Nederland voor ouders en kinderen bedacht wordt. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in via deze link!


Nieuwsdatum: donderdag 19 november 2020

Nieuws