Nieuws
Sluiting CJG-locaties Berkenwoude, Haastrecht, Gouderak en Ouderkerk
Dit is een verlopen item

Sluiting CJG-locaties Berkenwoude, Haastrecht, Gouderak en Ouderkerk

Sluiting CJG-locaties Berkenwoude, Haastrecht, Gouderak en Ouderkerk

Eerder dit jaar was er bericht over de tijdelijke sluiting van een paar CJG-locaties in de Krimpenerwaard. Inmiddels is besloten dat de locaties in Gouderak, Haastrecht en Ouderkerk aan den IJssel gesloten blijven.

Je kunt terecht op de locaties van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Bergambacht, Lekkerkerk, Schoonhoven en Stolwijk.

Te weinig personeel

De sluiting van deze locaties heeft te maken met het grote personeelstekort in de zorg. Het lukt helaas niet meer om voldoende personeel te vinden. Hierdoor kunnen niet alle locaties van de jeugdgezondheidszorg in de gemeente Krimpenerwaard open blijven.

Ruimere openingstijden

Door kleinere locaties te sluiten, kan de jeugdgezondheidszorg de kwaliteit beter waarborgen. De inloopspreekuren op de locaties Bergambacht, Lekkerkerk, Schoonhoven en Stolwijk breiden uit. Kijk voor tijden op de pagina openingstijden.

Beeldbellen

Het kan vervelend zijn om verder te moeten reizen naar een CJG-locatie. Maar het is niet voor elke afspraak nodig dat je samen met je kind langskomt op de locatie. Soms kun je via beeldbellen je vragen stellen aan de jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Ook kun je op werkdagen gebruik maken van het chat-spreekuur.

Wil je meer informatie hierover? Bel ons via 088 254 23 84 of stuur een mail naar kccafspraakeninfo@ggdhm.nl.


Nieuwsdatum: dinsdag 05 april 2022

Nieuws