Nieuws
Chillen met vrienden: hoe doe je dat in coronatijd?

Chillen met vrienden: hoe doe je dat in coronatijd?

Chillen met vrienden: hoe doe je dat in coronatijd?

Chillen met vrienden in coronatijd, dat is best ingewikkeld. Heb jij ook een puber in huis die hiermee worstelt? Die graag zijn of haar vrienden en vriendinnen wil zien maar niet zo goed weet hoe? De campagne Slimmer chillen = corona killen geeft ideeën.

Slimmer chillen = corona killen

De regels die er nu zijn in verband met het coronavirus maken het voor jongeren lastig om met vrienden om te gaan. Je moet zoveel mogelijk thuis blijven. En als je naar buiten gaat, moet je op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Dit vraagt om slimme alternatieven. Wat kun je, met alle beperkingen die er nog zijn, nog wel? De campagne SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN daagt jongeren uit om een creatief antwoord te bedenken op de vraag: Wat is jouw slimmer chillen moment? De campagne is ontwikkeld door de Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM).

Kans op een prijs

Een aantal mensen, onder andere de Leidse entertainer Barry Badpak en YouTuber Alexander Ancher, heeft al een 'slimmer chillen-moment' vastgelegd. Deze kun je zien op www.slimmerchillen.nl.

Heeft jouw kind een leuke manier gevonden om te chillen met vrienden? Vraag hem of haar dit op een kort filmpje vast te leggen en te delen op social media als TikTok en Instagram via #slimmerchillen. Of vraag of hij of zij het idee op film, foto of tekst wil sturen naar info@slimmerchillen.nl

Als we dat met velen doen, dan kunnen we elkaar misschien een handje helpen om door deze lastige tijd te komen.

En voor wat hoort wat. Want wie een inzending instuurt, maakt kans op een prijs.


Nieuwsdatum: maandag 30 maart 2020

Nieuws